Webbdesign

Sitter här och har webbdesign och väntar på att tiden skall gå. Är nämligen sjukt hungrig, och måste lösa vissa av mina balproblem.
Förhoppningsvis kommer en lösning senare idag, i form av en styck inhandlad balklänning.

Ska för övrigt på fest ikväll, kul ska det bli!!! Det är så nära att jag kan cykla, får se hur det går ;P

Hurricane

Du sköts i bitar, jag kanske gled i mellan



Älskaälskaälskaälska musik som gör att drömmen inte verkar vara så långt bort.



Visst känns det fin att va' vid liv?

Sen dom där tårarna.


Biologi är kul!

Idag var jag lycklig, min dag började nämligen med den underbara kursen Biologi B! Jag fick dessutom bästa parkeringsplatsen preci utanför skolan. Anledningen till att jag berättar det är för att parkeringsplatser är en bristvara vid min skola. Sovmorgon = Parkeringsböter

(Igår var jag också lycklig, för då hade jag både Biologi B OCH Mikrobiologi! Det enda som solkade dagen var Fysik B-lektionen på en och en halv timma)

Min Vän

Jag hade en gång en vän. Nu vet jag inte om hon finns längre


Hej

Jag har inget viktigt att säga egentligen.
Igår spenderades kvällen med bio con Emma y Danni. Mucho trevligt. Vi såg på Mammut, den nya filmen som är regiserad av Lukas Moodysson. Filmen fick mig att bli förbannad, kort och gott. Jag hatade samhället, människans litenhet, att alla starka utnyttjar de som är svaga, såsom troskar och hallikar, I-länder gentemot I-länder, män mot kvinnor. Jag vet inte om det är tecken på att filmen är bra eller inte; meningen är väl att man skall tänka efter vad livet man väljer får för konsekvenser, och hur lite människan faktiskt lär sig av sina misstag.

Idag har jag pluggat, Matte D är det för hela slanten. Jag är fortfarande sjukt sur på Bengt, men vad ska jag göra? Det är ju inte så att klaga kommer att höja mitt betyg.
 
Nu ska jag måla mina naglar i någon hemsk färg som kan vara en barometer på mitt humör.

Jävla dysfunktionella familjefanskap

Jag orkar inte

Kolla in Kungsbacka RK och Kopparbergs Grand Prix

Det är ju stora hopptävlingar på KRK aka Kärret i helgen, kolla in det! Nu kan man ju även se resultaten direkt online, bra va?!

Det var bara det jag ville.




www.kungsbackaridklubb.se

Jag är en sorglig person

Jaha! Så himla bra blev den här dagen:
Jag kommer till skolan, glad över att inte släpa på en massa böcker eftersom jag gjorde mitt matte D- omprov igår = inga block, pennor, formelsamlingar, gradskivor eller annat att dra fram och tillbaka från hemmet.
Min tredje lektion, som är Matte E, avslutas med att min lärare vill prata med de som gjorde kompletteringar och omprov igår. När han kommer till mig så säger han ungefär såhär: Ja Emelie, du hade rätt på 2 av de 3 MVG-uppgifer du gjorde, men det hjälper egentligen inte dig. I ditt fall var det ju fråga om ett omprov och då är det bättre att du tar ett taktiskt IG och gör om provet i mars. Jag blir helt ställd och ser ut som ett frågetecken, och säger: Men, du sa ju att jag kunde göra MVG-uppgifterna eftersom det var det betyget jag siktade efter? Han svarar: Ja, men det hjälper inte, om jag har sagt något sådant under stress till dig så kan inte det hjälpas. Du har ju i princip tvingat till dig en chans till att höja ditt betyg (vilket jag inte har gjort, något mer än alla andra som gjorde omprov eller kompletteringar!). Han fortsätter: Ja, så det enda jag kan erbjuda är ett taktiskt IG, eller att du gör ett nationellt prov i D-kursen på måndag.

WTF???!?!?!?!!!!

Jaha, så de uppgifterna jag gjorde rätt räknas inte då eller?

Jag valde att göra provet på måndag, vilket innebär att jag kommer att plugga hela helgen, IGEN! JävlaHelvetesSKITFanskapFanFanFanFanFan

We are only watching the stars

Can't heaven wait?


if


bild:emmadamm.blogg.se

Ibland gör man rätt. Ibland gör man fel. Lev med det.

Jaaaa...vad ska man säga? Att sova hemma är ju alltid kul, eller? Men ibland kan man behöva en tillflyktsort. Någonstans där ingen oönskad kan få tag i en, eller överhuvudtaget störa en. Tyvärr tenderar de personer man vill fly ifrån följa med i bakluckan i alla fall. Man hör de anklagande orden, tårarna i rösten och de arga skriken. Man känner nästan personerna komma emot en, och allt man har lyckats undkomma är den fysiska kontakten som ett par mils avstånd kan åstadkomma.

Nu ska jag sluta att prata i tredje person och faktiskt koncentrera ig på det jag måste; Matte D. Mellan rummets fyra väggar studsar ljudvågorna från Markus Krunegård. Jag tror jag är kär, i flera bemärkelser faktiskt. Har nästan blivit lite besatt av "Jag är en vampyr" för tillfället. Med musik kan man drömma sig långt, långt bort, så långt att jag nästan hamnar på Hawaii. Och det vore ju en dröm, inte sant?

It's just a bunch of hard work

Rubriken får sammanfatta min dag. Eller, jag jobbade ju bara tills kl 11.15 (från 7.45), sedan bar det av till stora staden där jag lyckades hamna i kläm mellan två demonstrationsgrupper (ena nazister och den andra motsatsen). I brunnsparken var det en uppsjö av polis-piketbussar, och lilla jag då som förtvivlat gärna ville försvinna från den extremt obehagliga stämningen som rådde då de båda oppositionella folkmassorna stod och skrek mot varandra i megafoner. 
I alla fall så lyckades jag att ta mig därifrån, för att sedan mötas av Obehaglig Upplevelse Nr 2; 1 st Spykille sittandes på en bänk ca 50 cm från stället jag gick på!
Trevlig dag typ.
Fick även följa med mina kära föräldrar tillbaka till GBG för att kolla på badrumsartiklar till Lilla Huset.  Men vi fann inget som föll oss i smaken, too bad.
Har också pysslat med mina olycksaliga små hamburgare där nere i stallet. De var riktigt duktiga får jag säga!

Nu är det P3-Guldgala på TV!

PÖSS

God Natt

Efter en lååång skoldag bestående av massa matte D, utflippande och biologi, en tripp till hemköp med en märklig syn, en vistelse i stallet med kalla händer och ett sorgligt sms om en grupp människor, en sen middag med B&J's som efterrätt + Lets Dance; så ska jag nu gå och lägga mig.




Därför är detta inlägg livsnödvändigt

Mums!

Åh, vilken trevlig eftermiddag! Slutade kl 12.25 och trallade hemåt. Har nu precis satt i mig en stor kopp med varmchoklad och vispad grädde + känckemacka med västerbottenost. Ibland är livet faktiskt riktigt trevligt!
Nu ska jag hoppa uti stallet och pyssla om mina små älsklingar, dags att börja träna på allvar nu inför alla tävlingar i vår =) Synd bara att jag inte kan vara med på CR i helgen, Calle är ju forfarande ombandagerad efter sina små halkäventyr i hagen. Och Vanessa har ju förhoppningsvis (?) en bebbe i magen, så det funakr ju inte heller. Tänk om hon skulle få någon form av abortvirus!? Fy, hemska tanke. Hon är i alla fall vaccinerad, så det är ju tur, vi till och med vaccinerade henne en extra gång för säkerhets skull, så istället för det normala (månad 5, 7 och 9) så körde vi på månad 4, 5, 7 och 9. Man kan göra det på högriskston..

Nej, stallet var det! Måste ju hinna med att plugga lite matte inför provet nästa torsdag också.Kul.

God Morgon!

Istället för att vara i full färd mot duschen och sedan dagens första lektion, så sitter jag istället här och kollar på en massa skit! Å andra sidan så är det inte så himla bråttom, för jag börjar kl 10 i 10. Har dessutom bestämt att projektarbetes-gruppen skall träffas nu kl nio, så det kanske är lite illa i alla fall.
Försökte kolla om det gick att få tag på några billiga biljetter till P3 Guld så här lite innan lördag, men nej! Får väl titta på Tv som alla andra Svenssons då.

Nu är det biologi som gäller, underbart!!! Måste säga att det är nog det bästa ämnet vi läser under hela Natur. Därför har jag valt att spä på det hela lite med att välja till Mikrobiologi, neard som jag är :)

Puss och hej!

Hata

Hata stress, ångest och "måste". Flyktmekanismer någon? Har kommit på att jag äter mig från min ångest. Sålänge jag tuggar på något så känns allt bra, vilket innebär att jag har höjt förbrukningen av skolans cafébullar rejält. Kommer att bli en tjockis om inte jag får något gjort snart. Enda stunden jag faktiskt kan koppla ifrån är när jag är i stallet. Och det leder ju såklart till att jag är där alldeles för länge och får än mer ångest över att jag inte har tagit tag i något av det jag borde ha gjort. Nu ska jag sova, och drömma om VGns vara och icke vara. Och kanske en och annan kanelbulle.

vill bara säga också att det inte är okej att sluta höra av sig. utan förklaring. tyst. knäpptyst. jag blir galen på personer som inte kan rättfärdiga sina handlingar utan sätter upp sitt plexiglas-försvar. bajs på er.

Mot Allingsås

Ja, eller vi ska strax köra iväg i bilen dit. Med hela familjen i då, såklart =) Kan för övrigt delge att jag har jobbat idag. Precis som igår, fast igår var jag i simhallen med alla nya barn i simskolegrupperna, idag var jag utanför och hjälpte alla föräldrar att registrera sina barn och fixa medlemskort o.s.v. Kul! Och gött med lite extra cash med...

Nej, nu pyser jag. Allingsås, here we come!

Who let the dogs out?!

Rubriken syftar på det hedersamma uppdrag jag har ikväll; jag ska nämligen passa familjens hundar =D Till min hjälp har jag hela tre personer, för två hundar (varav en valp) kan vara mycket svårövertalade i vissa frågor. Det kan t.ex. röra sig om att inte äta upp mattan, bajsa på golvet eller bita i mattes tår. Som ni märker är det en svår uppgift jag har framför mig. Ska därför nu ta en tio minuter innan mina päron lämnar huset till att meditera.

Peace


Suck on this

På lördag börjar jag jobba igen. Idag började skolan. Jag har Mvg i Kemi B och Religion A. Jag har Vg i Ma D. Jag har prestationsångest. Jag måste börja arbeta på mitt samhällsarbete om flyktingpolitik i Sverige. Jag måste skriva en planering. Jag måste skriva min projektarbetesrapport. Jag måtse påminna mina vänner att jag älskar dem. Jag är en tönt. Jag måste räcka till. Jag måste låta bli att gå sönder. Jag måste supa skallen av mig. Jag måste låta bli.

Jag måste ta tag i mitt liv






Hon säger "har du tändstickor?" Ja, tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm. "Och har du vin och sprit?" Så att det räcker att få hela fjärden full av sorgen. Allt är försent.

Jag är bara en av alla andra

för dig

Jag är en dålig människa

Jag vet inte hur man svarar i mobilen, jag kan inte få mvg i allt och jag kan inte dansa.


Sov gott, imorgon börjar första skoldagen på sista terminen ever.


Varadslyx

Vardagslyx är att kånka 5 stycken 10-liters-hinkar ut till det vinterkalla Svreige, och ändå veta att det i alla fall är en dag kvar tills skolan börjar.

Min plupp är skadad =(

Calle har slått sig. Okej, det lät sjukt likt en barnsaga, men det stämmer faktiskt. Han har antagligen gått omkull i hagen eller inte kunnat ta sig upp efter att ha rullat sig, så nu är han helt skrubbsårig på höger has och i ljumsken =(
Stackarn, som tur var verkar han inte vara halt, tömkörde honom lite försiktigt för att kolla läget. Får se hur han verkar må imorgon, har bestämt att checka honom på töm innan han släpps ut för att  vara säker på att han inte är helt åt fanders. Just nu står han omplåstrad i stallet, det är jodopax, sterila kompresser, bandage och hela tjottaballongen.
Usch, det är ju himla kul att så fort jag får tillåtelse att åter vara i stallet så ska han skada sig.
Han och Vanessa är något av olyckskorpar, men sjuukt snälla. Mamma har istället bara knäppa hästar. Man säger ju "sådan husse, sådan hund", stämmer det på hästar också månne?


Calderon, född 2001, Solos Carex - Martini

Calderon f. -01, Solos Carex - Martini  <3

Befriande, typ

Mmm...det kan man ju verkligen kalla husarresten jag lever i. En god nyhet är att halsflussen börjar ge med sig så att jag känner mig som en normal människa igen, jippie!
Go penicillin!

Ville för övrigt tipsa om den friendsreklamen som går på tv just nu, Jocke Berg har skrivit texten och på Kents hemsida kan man ladda ner deras version av låten. 


 

Här är den version Kent själva spelat in.


Ville bara visa skillnaden





Fågan är vad som egentligen var godast: chokladmoussen på nyårsafton eller bakismaten med pizza och mjölk på nyårsdagen? (Mjölken var faktiskt Filips)

Don't you just hate that?

T.ex. när du får tre tons ångest för allt du skulle ha gjort men inte gjorde

eller när du får tre tons ångest för allt du borde ha förhindrat men lät vara

eller när du inte förstår hur något fungerar även om du har läst manualen

eller när du bara gjorde som du ville för att det var enklast ?


Åh jädrar, en cykel?

Känns det igen från den där reklamen med brevduvan? Enligt mig så är de hysteriskt roliga, men så har ju jag också fått tillbringa min helg med att titta på 2 säsonger av The Hills på MTV. Givande, verkligen.

Börjar tänka på att jag verkligen har tröttnat på vissa människors beteende. Jag menar, vem kan bestämma sig för att inte vara vän med en annan person utan att ens ange en anledning? Bara sluta höra av sig, eller bara skita i att ringa upp. Äh, orka störa sig egentligen, jag har faktiskt viktigare saker att bry mig om just nu! Enough with the disturbance said the princess, hehe.

Kanske ska försöka satsa på ett liv som Blondinbella eller något i den stilen? Kläder, lyx, massor av männsikor som passar upp på en. Det vore ett liv det! Men på ett sätt så tycker jag nog ändå att det livet jag lever nu är jäkla bra. Trots att de tar mycket tid så är det med mina kära pållar som jag verkligen känner mig hemma, vet vad jag kan och vad mina begränsningar är. Det är skönt att känna sig säker i något mitt i all den osäkerhet som finns överallt, hela tiden. Inte minst handlar det om framtiden. Och betygen, snittet, 20.0 osv. osv. Hade ju satt mig för att plugga efter nyår, men det logs i spillror så fort min lilla halsåkomma framträdde. Någon som känner för att läsa 50 sidor i Processen av Franz Kafka åt mig? Valde egentligen den boken mest för att kunna säga att jag har läst den, haha. Smart litteratur!!!
Naturare som jag är kan jag bara säga en sak: Smartness equals coolness :)


Knarkar alvedon

Åhh! Hur bra är det att tillbringa de sista dagarna som en svag sjukling med svårt att prata? Jag hade ju massa sker som jag ville göra, men nu får jag helt enkelt ligga i soffan och vänta på att allt ska gå över...blä
Har samtidigt chansen att passa de små yrvädren till hundar vi har, ibland kan man ju verkligen undra om de är hundar eller vildar??? Lilla Hedda verkar dessutom ha en speciell fetisch för allsköns sladdar och mattor, ja i princip allt av typ som går att dra och tugga på.'

Hjälp! Nu käkar hon upp vardagsrumsmattan!!!

Måste rusa!

Nytt år, nya möjligheter

Jag har kommit på att jag VILL så mycket, men KLARAR av så lite. Är inte det en skam för mig så säg?!
Kan rada upp tusen saker jag drömmer om att göra, men som aldrig kommer att bli något mer än just drömmar. Tex så hade jag velat vara smart nog att langa en kamera för att föreviga nyårsfirandet 2008-09 men den lilla tanken gled undan när jag i alla hast sprang mot en underbar middag, fyverkerier och bad i champange.
Sitter och läser allsköns bloggar nu, tänker på hur kvällen började, och hur den slutade! Herrejösses alltså! Blev faktiskt himla trevligt ändå, minus en toalettdörr/sönderyxad dörr i baklås...

Så kan det gå!

RSS 2.0