Mister visa mig den maximala hastigheten, vart du vill, så fort du kan.

Rumlandet på Göteborgs gator kan leda till olika hörn och portar. Igår löd startskottet i den där mysigt fina stadsdelen med enkelriktade vägar vart man ska. Då få man svänga nästa gång helt enkelt. Fast där kunde det ju inte hängas hela kvällen och storslagna planer skapades. Sedan satte åldern käppar i hjulen. Fast vad gjorde det när det kan dansas på andra ställen också, flera stycken till och med. Schlager, house och synth. Ja i princip allt som inte var det som normalt spelas. Och kvällen blev natt och sedan var det dags att gå till stället där alla loosermeal enligt Håkan serveras. A fint var det.



What we care for isn't gonna save ourselfes.

This Is Head är bra! Ja. Mycket musik som är bra, hade vart gött att få alla som man gillar leverarat direkt i ifånen. Så hade jag bara haft det där. För jag är ju, eh, född med guldsked i mun. Hrm. Hört att man kan kvävas av främmande föremål i munnen. Men vad vet jag. Kan ju sitta här och lyssna på musiken som ljuder i mina öron i alla fall.


lite jobb.

Telefonsamtal är kul. Att jobba lätta pass är också kul. Mindre kul är att ha tråkigt, och att komma på att jag inte har koll på saker och ting. Men nu har jag ju fått en almanacka att skriva ner mitt liv. Ändring! Ändring! Ändring!

The luminary ones.

Igår pratade jag och en fin en igenom våra liv. Bestämde att nu fick det vara nog med den här tristessen och underliggande längtan om något. Vad? Jag tror jag vet. Men ja, det är som jag sa: som att sitta på motorvägen i 30 km/h och bara bli omkörd jämt och hela tiden. Om det ens finns en bil. Så nu kanske det blir en förändring. Våren har vi. Oceaner av tid och framförallt möjligheter egentligen. Ska bli skönt att dra till norr om ett tag också och att få lite andra toner att njuta av.



Sedan har jag haft en fantastisk dag på mitt arbete. Så. Väldigt. Trevlig. Kommer inte kunna le ens om jag vill imorgon. Trodde dessutom att två människor som arbetat inom vård i sisådär 30 år borde ha koll på arbetsuppdelning i ett arbetslag. Eller så är det precis vad de har. Jävligt medvetet. För 9 jämfört med 3 är inte ok.

Godmorgon.

Idag äter jag godis och dricker pulverkaffe till frukost.

Ibland så.

Kan man vara på en fest.

The other side is there






bara för att let's dance går på tv, snön faller och det ringer människor som jag inte vill prata med.

Concrete Walls.

Kan man prata med.

Gah. Varför deppen???

Okej. Idag hade jag efter två dagars nedstämt sinne ryckt upp mig. Det är ju inte så farligt att jobba, vara den i princip enda person som inte flyttat/börjat plugga/hittat sin livs kärlek eller alltsammans ihop osv. osv. Efter lite kaffe och tjöt med en tillfälligt hemåtvänd 08 som ligger mitt härta mycket nära hade jag RYCKT UPP mig. Så går jag in på det eviga fb precis nu, när jag den senaste timmen suttit och haft vak på jobbet, och ser att en person som jagvetvemdetärmenintekänner har lyckats med precis det som inte jag kan. FANFANFAN. Uppryckningen är under isen. Fan.

Lets geek away

Ska åka till Willys och handla på min lediga dag. Wooop wooop. Och Juste. Biblioteket. Viktigt alltså.

Rosa.

Försöker springa ikapp och fånga dagen.

Detta året blir ett bättre år.

Det var en väldigt fin bordsdekoration. Och dessutom: vi tutade.


Festligt.

Sista veckan på året består av firande. Bubblet flödar och återställarna plockas fram. Eller. Nä, kanske inte. Men festligt är det minsann.

En riktig fest kräver ballonger.

Ett födelsedagsbarn.

Och en tårta (görgod).

Det ordnades fiskedamm.

Som tur var fick alla napp. I påsarna hade det smugit sig in en dinosaurie och en mystisk flaska.

Bästa vinkeln är uppifrån har jag hört. Puss på er


RSS 2.0