Högtidligt/ÖppnaBubblet/Fest.

Idag är det nyårsafton och det firas ju alltid med pompa och ståt. Därför ska jag ägna kvällen med att klä mig vackert och hänga med vackra människor. Bomull skall stoppas i små hundars öron, hästar ska distraheras av mat och champangen, ja, den ska väl spruta?

Gott nytt år vänner.

Det är halt på andra lång.






Dom är hemma!

Tack gode någonting att tågen gick.


Saffran, tomtar och annat fint.

Nu är snart allt på plats. Resten av tiden innan Julafton (som är överhypad som vanligt) spenderas på Ekis. Där råder julstämmning bland rullstolar och haklappar. Söta tanter som bjuder på glögg och griniga gubbar som alltid är griniga. Oavsett dag.
Att det sedan finns alldeles speciellt söta människor här i världen visste vi ju redan. Som till exempel en tös med en tomtelampa. Coolt.


Inception.

Nu har jag sett den. Intressant tanke det där med att plantera idéer i andras huvuden. Verkligt mindfuck att se filmen.
Har städat stallet, för det är ju sånt man gör på lördagar. Betalat räkningar och funderar på att dammsuga. Wiho. Tror jag tar en bulle istället, slänger ett öga på Musikhjälpen och blundar för dammet. Måste faktiskt slå in julklappar också. Ja. Det är roligare då.


Mina hjärtan.


Celsius.

I fredags var jag och flanerade på konserthuset. De allra flesta sippade rödvin och hade med all säkerhet klippkort till platsen. Kul med miljöombyte. Frös på Liseberg också. Det är ju lite så det ska vara om det är svensk vinter.








I konserthuset var det varmare.

Och Timo var ju den som lyfte alltihopa. Sen spelade alla väldigt fint på sina trumpeter och fioler och gudvetallt.

Idol är nöje.

Vissa kvällar kräver inte rusdrycker eller en mängd människor på en litenliten yta. Vissa kvällar blir helt grymt bra med endast två personer, diverse underhållning och sötsaker. Det mår man bra av helt enkelt. Sedan blir det hattparad.




Jul jul. Jaja.

Idag är det dags för granen att kläs på jobbet. Och vad gör man inte för de gamla gubbana och tanterna för att skapa lite julstämmning. Finns det inga pepparkakskryddor till den mjuka kakan är det bara att krossa riktiga pepparkakor och ha i smeten. Ös på med lättglögg och ett russin eller två så samlas tusen +poäng. Eller. Jag kan ju drömma i alla fall.

Själv försöker jag få till lite stämming med Liseberg och julkonsert. Högst oromantiskt men mysigt ändå. Ska nog krydda med en burgare till allt också.

Kors i galoschen. Nu får jag fixa iordning här!

Matrialist.

Jag vill ha en ny fin klänning.

Det kanske kommer en förändring.

För just nu sitter jag och tittar på Glee i högsta deppform, med både lussebulle och glass.

Haga.

Ibland omger jag mig ju faktiskt med helt underbara personer. Som i söndags till exempel. Snö, julmarknad, Blomma. Perfekt sånär på den lilla blodsockerdippen. Men vi ryckte upp oss. O ja.

Antika änglar. Sisådär från 1800-talet.

Gulasch.

Brunssparkens brunn.

Sen när jag kom så var det plötsligt jul där med.



?

Frågan är varför jag varje dag omger mig med inkompetenta IQ-befriade idioter. Seriöst.

RSS 2.0