Hej då, eller?

Två åker till Norge, en till Vietman, en till Sthlm, en till Turkiet, typ hur många som helst till England. Jamen visst! Jag ska ju ändå stanna här och hålla ställningarna. Finemang, vi syns väl igen då. Ha det!


Landet lagom, mellanmjölk eller wahtever.

Brev till SLU:s antagningsnämnd:

Hej!

Jag är en flicka på 19 sommrar som söker en sysselsättning till den kommande hösten. Jag tycker om långa promenader, musik och djur. För närvarande jobbar jag som vårdbiträde eftersom jag inte har något annat för mig. Min favoritmaträtt är kyckling i currysås. Choklad är också gott. Jag är ambitiös och gillar utmaningar, och arbetar gärna med andra människor. För övrigt har jag en stor dröm att bli någon som kan hjälpa andra. Var därför snälla att välj ut mig som elev bland en av ca 10000 sökande.

Hopp och Hej!

Emelie

 


Hejhej skön spellista: Landet Brunsås



Jakten på framtiden

Idag är sådan där hektisk ledig dag. Roligast hittills var mitt lilla besök på det lokala biblioteket där en lite tomtig biblotikarie entusiastiskt började visa mig en massa skivor när han såg att jag lånade hem några spår med Dylan. Så hima fint att se någon som verkligen lever upp och brinner för saker och ting. Sån vill jag också bli. Därav den frenetiska jakten på utbildningskataloger via det världsomspännande intranätet. Dock verkar jaktlyckan inte infinna sig eftersom allt bara känns så himla rörigt just nu. Jag har liksom ingen förankring i vad jag söker, och känner mig sjuuukt osäker. Inte på att jag vill plugga, för det vill jag, utan för att jag inte ska komma in. Vad gör jag då? Vill ju verkligen inte fastna på Ekis forever and ever. Nä. Ska gå med i A-kassan nu i alla fall.

hej då

Åh. kommer sakna ju. Tur att vi kommer krascha ditt nya hem bara för att. Så du vet.


Ja.


Things might change.

Åh. Alltså denna helgen har varit både jobbig och awesome. Egentligen så var ju min riktiga helgledighet mitt i veckan, och den spenderades på bästa sätt. Verkligen. Fint sällskap, fin mat, fint snack, fint uppvaknande. Hela kittet med andra ord. Den riktigt rikitga helgen tilbringades som så många andra helger på Ekis. Fredagen avslutades dock på andra lång, där öl smugglades ut från barer och saltkar medtogs hem. Kanske gjorde ett glas för mycket att min nattamat bestod av lingongrova, bregott och pesto - men vad gör det om huindra år?
Segt att ta sig tillbaka till den kära arbetsplatsen lördag förmiddag, dock var vi ett awesome gäng som jobbade vilket knappast kunde gjort det hela sämre. Dagen idag har likaså bestått av alla möjliga hushållssysslor utförda åt andra samt en avskedsmiddag för brodern. Som varje söndag. Han lever ju livet i Sthlm ju. Sluta gnälla typ. Höhö.

Nu ska Johan Falk beskådas för andra gången. Eller vad blir det? Andra gången jag ser den tredje filmen. Men det finns alltså sex filmer. Så ja, räkna kan någon annan göra. Andledningen stavas den numera superhypade men ändock hejjagvillhängameddigforever-heta Joel Kinnaman.

Sakna



























En så lång tid att det nästan känns som om allt var en dröm. Men snart kommer det tydligen en ny sommar att leva i drömma om och alltid alltid minnas som den bästa någonsin.

Bara för att..

...det gick så grymt att rida idag.

...jag har ätit kladdkaka hela dagen.

...hela familjen satt vid samma bord ikväll.

...jag har haft en grym helg och börjar sent imorgon!

Listan.

Sputnikälskling

Hjärtdjur

Where the wilds things are

Is och vatten, vatten och is

Skapar.

Kladdkaka. Vitamindryck. Pannkaksfrukost och biokväll. Kan nog bli en bra dag.

Hjärtat som inte riktigt slår i takt

Det är konstigt det där. Känslor. Hur snabbt de kan ändras. Hur lite man kan styra över dem. Hur ovetande och samtidigt medveten man kan vara om en sak som inte ens tycks vara väsentlig i första ögonblicket. Konstigt är det.


I februrari ska jag glassa runt på Scandinavium och glo på de dära fyrbenta varelserna som upptar så mycket av min tid! Det skumma är att jag väljer att glo på andra när jag är ledig från dom här hemma.

Oj, alltså slog klockan tolv nu?






RSS 2.0