Another sunny day

Idag har jag lekt stadshäng med en elegant flicka. Vi åt pannkakor till lunch, shoppade nya jeans som passade och fick görgod äpplepaj i en söt hunds lägenhet. När jag kom hem lyckades jag och C bemästra den livsfarliga ljudanläggningen vilken nästan fick vår relation att ta slut igår. Ibland blir det bättre än annars helt enkelt.


MMM

Sväljer ner mitt järn med kaffe framför bröllopsfotografen och hoppas att jag är pigg till jobbet imorgon.

AJ

Alltså jag tror att jag blir lite väl ivrig ibland. Vilket nu tycks visa sig i form av träningsvärk. Massiv sådan. Det ända som inte som inte värker är huvudet, den träningen har uteblivit. Konstigt.

Nä nu drar jag mot skåneland för att hälsa på en lite bebis som snart kommer att bli kungsbackabo. Hejdå F. KBA. Hej Tilda.


Mat

Tydligen äter jag för lite. Eller alltså jag tycker att jag äter lagom men jag ska äta mer. Typ idrottsmycket mer. Hrm. Risotto kanske?

Doctors!!!

Idag ska jag till läkaren för femhundrafemtiofjärde gången den här månaden. Hoppas att de har ett litet svar på orsaker så att jag kan börja leva normalt igen. För övrigt är det helt galet väder ute, en fortsättning på gårdagens frenetiska stormande. Gårdagen och måndagen som spenderades med en liten människa, lite vin och fem väldigt bra och välregisserade filmer. Typ American pie, Hundtricket, och Snygg, sexig, singel. Blev så arg för att ingen videouthyrare i KBA hade Fucking Åmål eller Festival. Så nu ska jag banne mig köpa dem. Tjing!

Shakespeare's sister

Sitter här en liten grå söndagsmorgon och undrar vad dagen har att bjuda på. Skype krånglar och jag tänker att jag är så jäkla oteknisk.
Gårdagen bjöd på litelite oväntad konversation och lite efterlängtad sådan. Därtill festades det loss till sommarkrysset med ett glas rött och mockaglass. Defenitionen på [rolig lördagskväll]. Något som däremot ÄR roligt är att jag får hänga lite på hästryggen igen nu. Ah det är sjukt vad snabbt det går att förlora muskler som bara fanns förut. Träningsvärk är helgens ord. Themesongen är Shoreline, men det är å andra sidan nästan en stående sådan.

Oh baby, my time is running out.

Har precis suttit och lipat till en sådan fin låt. Den får mig att tänka på att det här suger.

Sörjer lite

Igår var det avskedsmiddag för en av de finaste personer jag vet. Det blev tapas och gött häng med en mängd personer jag träffar alldeles för sällan. Och nu när alla drar vidare mot sina livs drömmar är det i princip bara jag som sitter kvar här. Tur är väl att det finns något så häftigt som internet. Det känns bara så sorgligt att en era liksom tar slut här och att det nu är dags att starta upp nya saker.

Har i alla fall anmält mig till HP, för femte gången. Får se vad det har att bjuda på i år.

Surt

Sitter hemma. HEMMA. Uh. Så himla tråkigt och definitivt inte där jag vill vara nu. Way Out West äger GBG ochjag sitter hemma. Med ett festivalband på armen och en kropp som strejkar. Fast jag mår ju bra. Bra. Hur jävla svårt kan det vara.

Hemma.

Så blev man utskriven då. Med järntabletter för att öka den obefintliga mängden i kroppen, lånat blod i ådrorna och en gastroskopi rikare. Plus lite rolig antibiotika som smakar som romrussin eller något. Nu väntar himla kul göra ingenting här hemma. Ska se om jag kan lyckas ta mig upp på en häst snart eller om jag blir nerdragen igen...

fint.



Sjukan är ju kanonkul - och så är det inte det :P:p:p:P:P:p:P

Wiho. Befinner mig för tillfället på VBGs sjukhus och lullar lite på mitt rum. För det får man tydligen när man har luginflammation och väntar på lite blod. Missade ju därför Kent i lördags vilket inte alls var kul. Sämre timing får man ju leta efter, speciellt nu när WOW är i helgen också. Så en note to self: BLI FRISK FÖR TUSAN, DET HÄR ÄR JU URTRÅKIGT!

Mäh

Att fylla 20 är ju kul. Speciellt när man har så fina vänner som jag har. Vad som däremot inte är kul är att sitta och hosta slem 7 dagar efteråt, med skyhög feber och inkompetenta idioter på Kungsbackas närakut. Är fruktansvärt uttråkad.

RSS 2.0