ÅHHHHHHHHHHHH

Arg

Arg

Arg

Arg

Alltså. Sju veckor. Till ingen nytta. Jag har ju till och med lämnat tillbaka boken nu. Jävla skit.

Årets Mys

I regel brukar min familj bara samlas för att sitta still och umgås sisådär en enda dag. Denna dag är julafton. MEN. Idag har det skett något extraordinärt. Klockan 16.30, efter diverse aktiviteter som traktoråkning, städning och klädrensning i stallet samt lunchlagning, satte sig HELA familjen ner och tittade på film. I TVÅ hela timmar! Fantastiskt. Jag tror vi har fått svininfluensan hela högen, för det här är ju inte normalt.

Man eller mus?

Vi har skaffat en grym ny musmatta. Eller ja, det var när papi besökte sitt jobb från sjukledigheten som han fick (ojojoj, Volvo ger bort saker!??) denna förträffliga plastbit. I övrigt bjöds han även på en festis, då kunsumtion av koffein inte är tillåten för honom, och fikabröd inte är tillåtet på Volvo. Inte fikastunder heller tror jag, men vad gör man inte för en sjuk medarbetare?

Igår var jag först på jobbet i nio timmar, sedan stressade jag till Ulricehamn för att glo på ännu en fyrbent varelse. Eller stress och stress, jag sov ju faktiskt hela vägen till Borås. Sedan åkte vi fel sådär en fyra mil, det var trevligt.

Nu ska jag ta minn chokladmuffin ut i stallet och mocka lite bajs!

IAMAROUNDFACEDREATARD


SKÅL!

Söndagen blev ju riktigt trevlig. Trots regn och långkalsongsväder och småsmå barn i kulörta täckjackor som sprang omkring på framridningen. Kom hem med en blå rosett och en skål! Jäj! Nu är det laddning för helgens äventyr. Denna gång i hemmatrakten, så jag måste ta fram skillsen för banbygge samt speakerrösten.

I övrigt har jag fått min Fysik avklarad. Alltså provet då. Fick sitta i ett svinkallt litet lab.rum så jag var tvungen att ha dunjackan på i cirka tre timmar. Väskan hade jag brevid mig så egentligen hade jag kunnat fuska hur mycket som helst. Men det gjorde jag ju inte eftersom jag är en sådan hyvens (nytt ord att slå upp inför högskoleprovet, någon?) tjej. Fördelen med komvux visade sig vara att kaffe och banan serverades under provtid. Hyhy. 

 

Like a rolling stone

Tänk att Lp kan kännas så mycket roligare än vanliga tråkmusikformat. Igår var det Dylan som gick varm, och visst kunde man vända plattan och trolla fram nya spår! Det tillverkades hasselback med slöa knivar och vispades laktosfri havrevaniljvisp. Till päronpajen då. Sammantaget var det väldigt mycket ätande. Och brännande på det superheta vattnet ur kranen.

Idag ska jag tävla, utomhus. Det regnar. Men eftersom jag och Calle övade på att klä in oss i plastskydd igår kan det nog gå vägen.

Svart

Jag vil ha något nytt svart att ta på mig. Typ med rosetter. Det är fint. Och det här är onödigt. Hejdå.

En vanlig dag

Helgen: Kulturnatt med en liten (intim?) publik och kyla. Jobb och fest med så många missöden som det brukar bli i ett visst hus. En tyst söndag med klädrensning, nu blir myrorna glada.

Igår: Strosande på kungsbackas inte mest fashionabla köpställen, kaffe utan lock men på fingrarna, mathandling på stormarknaden med stort S. Trion som var där delade på sig för sopptillagning samt (i mitt fall dåra) lite hästande.

Idag har jag redan hunnit plöja min äckliga sammanfattning av Fysik A och lämna in en uppgift i Etik och Livsfrågor. Usch vill ju verkligen inte läsa matten sen. Då ger jag hellre tillbaka mitt feta studiebidrag på 500 kr den månaden.

Nu måste jag ut för att fixa, börjar ju två så stressstressstressstress.




Pssst. Läste i tidningen att Kent släppte en singel i söndags. Töntarna. Enligt youtube tycker jag att den låter mycket som en utveckling av deras förra albums titlar. Mycket elektro. Älskar ju alltid Kent men vet inte om det är min kopp alltså. Men vafan, lyssnar jag tre gånger till så är jag nog fast. Som alltid.

SHITSHITSHIT

Nu har jag gjort något som ändå inte kommer att fungera. Eller det är vad jag tror i alla fall. Anmälan till samtliga lärosäten med läkareprogrammet är inskickad. Själv sitter jag i min säng med hundarna och mitt stora gröna gosedjur som sällskap. P3 spelar Markus Krunegård som ingen annan än jag gillar av mig och mina vänner. Ikväll spelar Augustifamiljen feat. Teo Jensen i lilla pluttKBA. Men det är chill.


Konst

Nu är det såhär att jag gillar konst. Och eftersom jag inte anser mig själv vara en höjdare på att måla så tänkte jag vara med i en tävling där man kan vinna ett blyertsporträtt av en sjukt duktig person vid namn Lisa. Och som det står i hennes inlägg om tävlingen, deltar man inte kan man inte heller vinna. (Klok OCH duktig på att måla, är jag avundsjuk eller?)

Den här har hon till exempel målat.


RSS 2.0