Inatt kan jag se Vintergatan

..Och du är missnöjd med ditt liv...

Jag ser faktiskt fram emot provet i Sv B imorgon. Hör ni!? Ser fram mot det! Det är sjukt, på samma sätt som att det är sjukt att jag faktiskt tyckte att det var kul att läsa alla vackra ord i läsförståelsedelen på högskoleprovet.

För övrigt så ör det också sjukt att det bara är 27 skoldagar kvar fram till studenten. Det är ingenting! Och jag har massa saker kvar. Saker som inte kommer att låta sig göras på ynka 27 dagar. Det är därför vi naturare har lov. För att plugga. Igår när vi helt plötsligt fick lite rast blev alla helt förvirrade och visste inte vad som skulle göras. Fanns det inga uppgifter att arbeta med? Något prov att ångesta över? Nehe, inte det. Vad ska vi då göra!?

Jag befinner mig i ett litet dilemma. Har hamnat som reserv på tävlingen på söndag. Vill gå ut på lördag. Kan inte rida helt trött och bakis. What to do?

Högskoleprovet

Idag var den stora dagen för alla små svenskar att sitta och svettas tillsammans över diverse ord, diagram och skumma ekvationer (!?). Tredje gången gillt sägs det ju, får rätta och se om det stämmer. Hade i alla fall superfin lunch, med medhavda matlådor och nogrannt studerade innehållsförteckningar.


Visste ni föressten att en kaka marabou mörk choklad med hallon innhåller tio procent av det dagliga rekommenderade intaget av kostfibrer?

Nostalgi

Jag sitter och tänker...Bland annat på hur jag ska göra för att få en viss person att besöka mitt hem i början på maj...och på när jag ska få gå ut och regera i stadens svartare mörkare...och på vilket sommarjobb jag ska ha...och på provet i Med.Grund. imorgon...och på hur söta äldre människor kan vara...och hur det kommer isg att det SER varmt ut ute nu, men går man ut ÄR det svinkallt....och på varför jorden är rund...

Nej nu spårade det lite. Jag måste försöka få tag på L inför morgondagens Bert-kväll, uppföljare på förra veckans fimlkväll med svenskt/nostalgiskt tema.


Så sant, så sant!

Läste detta i mina drömmars undanflykter:

Frasses, Härnösand

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.
Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!


Sedan finns det ju andra snuttiga historier också:


Spårvagn, Göteborg

En flicka ~4 (drar i stoppsnöret tre gånger och säger till sin mamma): Mamma, vet du varför jag drog tre gånger i snöret?
Mamman (svarar lite ointresserat): Neeej, varför då?
Flickan: Jo, en gång för mig, en gång för dig och så tänkte jag vara snäll om det var någon annan som också ville gå av!


Langa en våffla!

Som jag tidigare nämnt så är det den stora våffeldagen idag! Är dock lite oinspirerad efter att ha kånkat runt på ett våffeljärn i skolan hela dagen. Eller, ja, det låg ju mest i mitt skåp, till att det fick resa hem till Jakobs mormors residens. Kunde ha varit mysigt om inte jag skulle flängt iväg på anställningsintervju mitt i allt. Resultatet blev många våfflor till resten av sällskapet och inga till mig! Tack!

Som tur är ska jag äta massor av våfflor till middag. Men först måste jag hästa, så gnägg på er.

Tisdagsnöjen

Att roa sig på en helt simpel vardag är inte alltid det lättaste. Förra veckan var det tisdagsvin, men idag? Nja, jag hade ju glatt sett fram emot en hög med våfflor när det var tid för middag idag, men icke! Tydligen så är inte våffeldagen förens imorgon. Så där gick det åt pipan. Dessutom kan jag inte ens beklaga mig inför min ätar/telefonkonversations-buddie; hon är nämligen och roar sig på annat håll ikväll. The Hives is in town. Och allt folk är där. Förutom jag.
Men vad är väl en kväll på Trädgårn' ?Säkert urtrist...och fånig...och, ja ni vet.

Men! Träningen gick bra i alla fall. Med min söta pålle som blir grinig om han inte får arbeta. Pratade med min tränare om det underliga fenomen som bor i många okunniga människors små huvuden, nämligen tanken om att det dels är så glammigt att ha en häst, och dels att handhållande av hästar automatiskt innebär att man bor i en liten röd stuga under en gran. Och att hästgård är lika med bondgård. Så är det inte. Och hästar och kor är inte ens besläktade. Det är alltså  inte samma grej!

Nej, nu ska jag nog ta och roa mig med ett annat vardagsnöje; får det lov att vara lite studier?

Vissa dansar, andra tittar bara på

Ibland tror jag att människor jag umgås med måste tröttna. För inte ens jag hinner med mitt eget liv.

AKUT

Alltså, min dator är ju konstig. Nu när jag skulle skriva "rubrik" hittade den helt plötsligt på en massa egna förslag. Så det blev AKUT. Det är för övrigt ett väldigt användbart ord. Till exempel så kan det användas för att illustrera mitt behov av att plugga biologi, att slipa på alla jävla rörelser till LA:n som inte sitter, eller kanske helt enkelt bara äta all glass i hela huset.

Annars har helgen varit fin. Fredagen spenderades hos Paul med sällskap av Micro och bror. till detta var även vännerna Pocorn, ChipsmedDip och FetGlassBytta bjudna. Det hela avnöjts till Sunes Sommar och Svensson-Svensson!
Har ni tänkt på alla skämt man inte fattade när man var liten, men som är så himla fula nu?

Lördagen gick i firandets tecken. Som vanligt startades dagen med lite hårt arbete, och snäll fröken som jag är badade även jag med kläderna på, eftersom klädsim stod på schemat. Kvällen var bokad för middag och utgång, vi åt på Hard Rock (med de fetaste rätterna ever!!!) och hamnade sedan av någon outgrundlig anledning på Chez. Jahopp tänkte jag, det får väl bli fortsatt till BLVD sedan då. Vi var på listan, men listan hann stängas på grund av lång kö. Då fick jag nog och trallade hem. Resten av sällskapet fick med andra ord simma vidare i GBGs nattliv.

Idag pluggar jag biologi. Och sedan tror jag att jag ska plugga lite till. Eller nej!? Jag ska nog plugga.

Kärleksvisa

tänk att sitta på balkongen
dricka lite vin och titta på
när du pratar om någonting du tycker om

allt ser så vackert ut i sommarkvällens ljus


Har sökt jobb på äldrevården nu, och om jag får det så är min sommar uppbokad. Förhoppningsvis medför det att jag blir lite rikare i alla fall.
Måste komma ihåg att ta med mig en tia till Pauls kaffe imorgon, hon blev putt idag när hon inte fick något. Kan vara så att jag var lite allmänt sur också, vem vet?

Ahh vad ska jag göra med mitt liv? Sitta på en stubbe och glo kanske? Ångest. Igen. Fan vad allt framkallar ångest. Allt som inte går att genomföra, allt som är för sent eller för tidigt.

Men jag SKA lyckas. Det ska GÅ!
Alla jävlar ska få se att till slut, då var det jag som kunde medan alla andra gav upp. Så det så.


Jag ska bli lycklig

Vår!

Vilken helg! Eller killer-week. Ibland händer det så mycket i det verkliga livet att den virutuella biten får stå åt sidan.

För jag vann! 67%! Det är helt sjukt att vara så glad över något så trivialt som ett resultat, but I am!
LA:5 gick mindre bra i och för sig, Calle tyckte att jag var smått dum i huvudet när vi åkte tillbaka till KRK på söndagen också! Han tjurade och höll på och skrika till alla de andra hästarna, och när vi kom in på banan tyckte han att vi kunde spara på krutet och gjorde inte många knop. När jag sa till honom på skarpen i galoppökningen blev han förbannad och sparkade bakut istället! Söta hästen :P

Sedan så har jag även hunnit avverka ett nationellt Sv B tal. Det gick faktiskt bra, trots att jag ville spy i blomkrukan innan jag gick upp och skulle börja. Hatar verkligen att stå inför andra och prata om "seriösa" saker. Vilket är väldigt dumt eftersom det är exakt samma personer jag pratar med varje dag! Dumma inkompetenta hjärna!

Idag lämmnade vi dessutom in PA-rapporten! Så otroligt gött att ha den bakom sig nu! Ska fira det med PA-vin på rumpan vid 8-snåret.

Och solen lyser ute!!! Nu måste jag snart sluta att skriva innan jag dör av alla superlativ, alternativt blir mördad enligt lagen om allts jävlighet.

Framridning LB:2


Prisutdelning LB:2

Fysik-skit

Ja, en ledig dag var det här då! 24 timmar med 0 stycken måsten.
Eller nej, jag glömde; idag åker alla ambitiösa NV-elever till skolan för att plugga inför Fysik B-provet som är imorgon. Från halv nio till halv fyra då...En sisådär 7 timmar bara. Lättsmält och bra. Inte ens mat fick vi, eftersom bamba bara var öppet för särgymnasiet. När den ooootroligt sura, elaka och griniga bambatanten sa det höll jag på att förvandlas till ett särbarn själv. Kan dom inte vara lite trevliga i alla fall? Fick nu istället springa till hemköp och handla vaniljbullar, färskost, fullkornspanini, pucko, choklad och nyponsoppa. Blev en ganska hyfsad lunch med andra ord. Dock fick ingen röra min nyponsoppa, OFF LIMIT!

Nu ska jag ut i det snöiga landskapet för att tömköra alla 315555 tusen pållar.

Du kan ta din jävla cigarett och cykla till Bahamas

För dom kallar oss Mods


Om strömmen riktas nedåt i spolen skapar den ett magnetsikt fält som går ut genom spolen till vänster, där bildas en nordsida...

AHHHH jag fattar ingenting! Tror att jag dör snart för jag har ingen aning om vad jag håller på med. Är det inte meningen att jag ska vara den som är smart och får MVG på alla prov? Eller nej, just det, den villfarelsen ramlade jag ju ur för typ två år sedan. Fysiken skall förpassas till helvetets nionde krets, I'm telling you.

Mitt paniken blev jag utmanad av Linda och Helena

Sju sanningar som (nästan) ingen visste om mig:

Jag älskar smör, och ett 0.5 cm-tjockt lager är inga problem att ha på mackan

Jag kan göra upp små historier i mitt huvud, och sen tro att vissa saker har hänt i verkligheten

Jag är sämst på att dansa och sjunga, men gör det ändå

Jag har fuskat på ett prov en gång

Jag tycker om att titta på Let's Dance

Jag får ångest om mitt rum är ostädat

Jag tycker att vissa personer är dumma i huvudet, men är trevlig mot dem i alla fall



Jag utmanar vem som än läser min blogg, och ha en egen blogg!

Haha inte så troligt att någon kommer att bli utmanad nu, eftersom jag har ca 8 läsare. Men ändå...

And I saw you walking by, so beautiful and alone...

Eftersom dagens frukost intogs hos casa de Emma, i form av viktväktarmüsli, kaffe och ostsmörgås, tänkte jag väga upp det hela med lite onyttigheter. Och eftersom det är internationella kvinnodagen idag, så tänkte jag slå på stort. Och eftersom vi inte hade några tårtingredienser hemma så blev det pannkakor istället:





Tänkte för övrigt att någon händelsevis ville se min randiga tröja som jag köpte i fredags. Om inte, blunda.


Slå klackarna i taket och stampa Conversen i golvet

Kväll ljuva kväll. Det är förvisso inte så länge sen det var kväll nu, men nu är det pluggtime! PA-trion sitter i onsala och flitens lampa lyser kan jag tala om. Eller, just precis nu är det väl mest de två övriga som den lampan lyser på, jag har på något konstigt sätt lyckats hamna i skuggan. Men det gör inget (tror jag). För vi är snart färdiga med rapporten! Jippie! Vi har bara ca 3 moment kvar när allt är genomkollat från idag.

Gårdagen var för övrigt väldigt lyckad. Vi lyckades byta ut en flickas identitet, deeptalka med ett antal personer, fnissa över vin på ett badrumsgolv och sedan vandra hem i höga klackar. Är dock lite orolig över en viss person som inte var helt nykter igår, och idag har satt sig i bilen för att åka till Sthlm. Men färdkamraten kan förhoppningsvis ta den första biten, så att alla kommer fram i ett helt tillstånd.
Nej, nu kallar PAn.

Simma lugnt.


Och jag föll som en kristall

Och jag hoppas att allt ska ändras, tror att allt är bra.
Men sen helt plötsligt är det där igen.
Ilskan, bitterheten och oförmågan att vara till lags.
Det svarta samlas till en uppdämd damm, som ingen kan se.
För det som inte syns, det är det som gör mest ont.

Ondska ja, odefinerbar och kvävande.
Den evigt osynliga manteln.
Går inte att klippa sönder, går inte att ta av.


Dissa dissen

Borde börja skriva mina inlägg med lite tanke. T.e. kanske jag ska börja knåpa med allitteration. Som en kul grej liksom.

Imorgon är det jobb och fest. Tema svart. Har därför köpt en randig tröja idag.
Och nu borde jag verkligen ta mitt fläsk och masa mig ut till stallet.

24 timmar är för lite!

Hej, jag behöver begära en extended version av dygnet, tack!
Jaså, det går att få i 32 timmars-versionen istället? Jättebra, hur snabbt kan ni leverera?

Har räknat ut hur mycket tid jag har lagt på fysik-plugg bara i skolan idag. Det blir, när jag adderat ihop det, ca 4 timmar. 4 TIMMAR! Tänk då att en normal skoldag är ca 7 timmar, inräknat med lunch, plus de tva andra lektionerna jag har haft.
Lägg sedan till de 5 timmar jag normalt tillbringar i stallet varje dag, så ska vi se hur mycket av dygnet som blir kvar att äta, umgås med familjen, plugga andra ämnen och hålla långa telefonkonversationer på.
Hm...4, nej 7, adderat med 5...24 subtraherat med 12..Det blir 12 timmar. 8 timmar sover jag helst, så då återstår 4 timmar till resten. WTF?!












jag ser bilden av hans ansikte blixtra förbi, förbjudet att titta. men ändå, kan inte låta bli, så fin som han
 kan bli

Choklad

Sitter och kollar på kort från FN-rollspelen, äter ofantligt stora mängder choklad och gör i princip allt för att slippa plugga Fysik B. Chattar även med micro om nostalgi-lunar....Hur lång tid kan det gå innan paniken infinner sig?

TävlingTävlingTävlingTävlingTävlingTävlingTävlingTävling

Jag ska ju som sagt tävla nästa helg, och jag håller redan på att bli nervös. Varför?! Kanske borde be min mamma skriva ut lite beta-blockerare så att jag håller mig lugn och fin fram till dess, måste ju klara kursprovet i fysik med...
Annars så har vi diskuterat stödstrumpor på biologin idag, så alla är nu uppdaterade på detta otroligt spännande ämne.

En dag i skolan

Vet ni vad alla samhällare får göra i aulan/ teatern? De får ha FN-rollspel.
Vet ni vad alla esteter får göra i aulan/teatern? De får ha föreställningar
Vet ni vad alla övirga elever på skolan får göra i teatern/aulan? De får titta på ovanstående

Det gäller alla förutom naturarna då. Vi får nämligen bara skriva prov på detta underbara ställe. Detta medför en väldigt tvetydig ångestkänsla så fort man stiger in. Är inte livet härligt?

Men bara för att bryta trenden smet jag och Emma in i teaterns övervåning för att glutta lite på FN-rollspelen. Med vår vanliga tur, kryddat med lite busighet, så fick vi vackert lyssna på när moderatorn läste upp alla reglerna som gällde. Sedan bröt de för lunch.

För övrigt vill jag bara visa upp lite kontraster som råder i familjen Arvidssons hem

Mitt mellanmål:



Filips mellanmål:



Haha, nyttigt va?!

Sjuuuuuk

Vi lever i en sjuk värld. Jag är också sjuk, bokstavligt talat. Måndagar som är den bästa dagen. Måste ju ändå plugga, prov i Mikrobiologi imorgon, samt fysik som inte får missas. Dessutom ska har jag smart nog anmält mig till två klasser i KRKs regionala tävlingar nästa vecka. Måste plugga in programmen och rörelserna till det med. Sen så måste jag även köpa jeans, eftersom alla tycks vara för korta. Fukt i garderoben på den?

Nej, nu ska jag ta mitt febriga huvud och masa mig till soffan där vovvarna huserar.

Host

Min sexiga whiskey-voice vill inte riktigt infinna sig. Ändå kämpar min kropp för att återfå sin rätta karaktär, och jag kan lova att det inte är i det hoststadiet den befinner sig i nu. Är nog lite hög av hostmedicinen. Host-host.

Paul är gär och vi har ätit smarrig cheesecake med sylt som Filip har fhort. Därtill har frågor som styrkan på snabbkaffe, vem som är vem i skolkatalogen och vem som har flest antal vänner på FB avhandlats. Nu ser vi på någon spännande film om gangstrar i en delstat i USA. Tydligen är det tillåtet att dricka sprit när man kör där.



RSS 2.0