Husman Deluxe

Igår blev jag bjuden på middag. Föträfflig sådan till och med. Den hade allt som bör finnas med i en trevlig bjudning, nämligen hemlagad god mat, hembakt bröd OCH kaka. Mmmm. Trevligt sällskap skadar ju inte det heller.

Idag däremot har jag lekt skottare, med ett paraply. Effektivt? Nej. Men det blev ju mindre snö på taket i alla fall. Att det sedan läcker in i badrummet är ju en annan femma.

Praaaag.

Hejdå Sverige nu reser jag till ett annat land med exakt samma klimat som dig. Men ölen är billigare så det blir nog fint, puzzzzz

ÄrDetFest?

Sällan har Park Lane skådat så många kängor samtidigt. Några förskrämda 30+ kostymnissar på afterwork undrade nog var allt glitter helt plötsligt tog vägen. Det var fett bra helt enkelt.



Vi anlände med den älskade pendeln hyfsat tidigt och avnjöt köandet med kaffe från sleven. Sedan blev det fruktansvärt trångt och massor med folk. Träffade mnniksor som tydligen träfftas förut men verkligen inte där.


Vårdad klädsel och födelseår 1990. Tur det.






Detta tillsammans med ölbiljetter, häng utanför vipen, ett grymt flummigt dansgolv och fabulöst sällskap kunde inte kvällen bli bättre.

Snö och hästar går bra ihop.


rullarullarulla.

tuggatuggatugga.

solasolasola.

Hellre en dans på rosor än ingen alls. Taggigt.

Har funderat över vissa uttryck. En dans på rosor kan inte vara så fruktansvärt awesome. Aj. Ont i fötterna. Idag är det kallt och jag har bakat in mig i fula varma kläder. Mitt pass är förressten också jättefult. Jag ser livrädd ut. Dumma passexpeditionstant att skälla på mig för att jag log. Nä. Om man skulle ta sig utåt en sväng och införskaffa lite föda. Det behövs liksom ibland.

Pulp

Gårkvällen blev riktigt livad. Den startades hos blomman med finamenalldelesförstarka sugrörsprydda drinkar. Den avslutades med nattamat i ett kök, låsta toalettdörrar och pendelpanik. Som det ska vara alltså. Eller i alla fall kan få lov att vara ibland. Däremellan slogs vi om kölistan på Spotte, dansade oss svettiga och hade tävling i vem som kunde gå ner i brygga. Jag vann absolut inte!


Tanttrosa

Höhöhö. HÖHÖHÖ. Igår lekte jag och mina fina vänner med ord. Samt diskuterade fastheten på en kokosboll. Höhö. Ikväll ska det drickas rom samt hållas kontakt med en liten dam som reser till Sthlm helt ensam. Modigt men lite farligt. Det finns mycket drägg ute i den stora världen, och man vill ju inte sova i en snödriva.
Annars har det jobbats på idag, det som förtärts har varit risgrynsgröt och kaffe. Jag som skulle sluta dricka den skiten. Och övergå till rom. Kanske en öl då och då. Nä. Det blir nog fint. Tant har jag ju ändå alltid varit.

Förövrigt firar jag och Calle tre år idag. Fina pålle. Haha. Mupp som firar. Men i alla fall så är han min och han är fin som få. punkt.


RSS 2.0