Per Morberg.

Han är en riktig läckerbit. Eller. Nej. Nu ljög jag ju. Det är ungefär lika sant som att det är skönt med -11 grader en stressig tisdagsmorgon, bråk om nya schemaläggningen på jobbet eller sura tanter. Tur då att jag har en härlig läxbok hemma. Nää. Nu ljög jag igen. Mytomani är inte okej. Så. Tyst med dig.


Förresten så har jag inga vänner som heter Anonym. Mina vänner har riktiga namn.

Koka-kola veins.

Igår blev utgången som en fest förflyttad till tv-soffan med en del nya ansikten. Vi såg en galen Angelina Jolie döda alla i både Ryssland och USA. Jag tyckte det var festligt. Synd bara att en liten flicka blev kvar i GBG på en tveksam plats med en del tveksamma människor. Dagen idag starade i alla fall med en tripp till en viss travbana i närheten, där det hölls valputställning. Jag var groom åt en sötnöt som tyvärr inte vann men som fick både 1 i bedömningen och hederspris. Nu : stallet. Trist bara att küren går på SVT1 samtidigt som jag ska åstadkomma något eget i hästväg.

Bap bap bap.

Staden har frusit till is och vintern kommer aldrig att gå över. Inte på sisådär fem månader i alla fall. Positivt! Tur då att man kan ha grabbkväll i en fin lägenhet med pizza, öl och marabou. Dessutom fick jag lära mig att anledningen till att man städar handbollsplanen mitt i matchen inte beror på dammalldergi utan för att spelarna inte ska halka i sitt eget svett samt att de rödklädda gubbarna är de som bestämmer i matchen. Det värmer mer än några solstrålar.


I huvudet.

Hej. Jag har snor i hjärnan och är därför förvisad till hemmaplan. Over and out.

Du och jag kan stå i vårt hav och blunda.

Markus Krunegård har ju en låt som heter Åh Uppsala. Och jag har ju alltid sagt att jag gillar Markus Krunegård.


Den här fina tösen bor där (som ser ut som en filmstjärna från femtiotalet sägs det). Tös på svenska.


Sånt här sysslar hon med om dagarna.


Fast vi åt mest.


Och strosade runt på Uppsalas gator.


Det nappar i Fyrisån


Eufori


Romantisk middag för två. Ackompanjerat av Kill Bill 1&2 som jag inte sett innan. Jag hade inte varit på Systemet innan Uppsala heller. Så nu är jag av med tre oskulder.


Köpte hattar och sånt som man behöver när det är kallt. Till exempel reflexer. Och flourtabletter.


Han bor också i Uppsala. Lyckost där.


Men jag var tvungen att åka hem igen. Lite stressigt på Stockholms C. Jag åkte ju tåg själv och det var häftigt. Speciellt när man kunde småprata med stolsgrannen som höll på att bli uppeldad av SJs element.

Vi ses snart igen Uppis.

Heartbeats.

Onsdagsunderhållning är bio. Är dock helt sanslöst hopplös på det här med spänning, halvlåg i stolen med sjalen framför ögonen och pulsen dunkade på som aldrig förr. På Harry Potter. Tänka sig. Men trolligt sällskap, wienerbröd som snacks och allt så var det väldigt bra. För jag gillar ju Harry Potter, även om jag tydligen har glömt allt som stod i den sista boken. När läste man ens den? 07? Görlänge sedan ju. Förövrigt delar jag och Potter himself samma födelsedag och födelseår. Ha!

Ingen sa att det var lätt.

Imorgon har jag prov i Omvårdnad. Hur det nu ska gå till. Kanske kan be någon av de övriga provdeltagarna att visa lite prov på god omvårdnad genom att ge mig näsdukar till det droppande snoret. Nej. Usch. En dubbel dos Otrivin på det så. Bajs och hej.

Vakant/Avec.

Det där med ord kan vara lite krångligt ibland. Men vad gör det när man blir förstådd ändå.


 

 

 


dagen efter.

 

 

Tillägnat den fina flickan som fyllde vuxen förra helgen. Puss

 

 


Good girls are pretty.

Pillemarisk, adj. Uppl., Värmdö sg, Möja sn.
= klipsk, litet hemlighetsfull, en som ser ut att stå och lura på något putslustigt.
Fantastisk beskrivning tycker jag. Annars hänger jag i Uppis denna helgen med en av de finaste personer jag vet. Det är värt att åka tåg tvärs över Sverige för det. <3

Vän.

Att känna folk och folk är skilda ting. Ibland känner man någon, individen i fråga vet allt om ditt liv och vice versa. Det kallas vänner, en vänskapsrelation på hög nivå. Annars existerar benämningen bekant, eller kompis som är en lite mer djupgående variant av bekant. Personen i fråga hänger man med i bland och det är kul och trevligt. Vad jag vill komma med detta är att det kan ta ett tag att gå från bekant till kompis till vän. Så. Vänner. Ni är det finaste jag vet.


Satans bästa barn.

Nu blir jag lite trött när jag inte har någon lärobok, och bibliotektet inte tänker kräva in den innan den 29. Det är görlång tid. Då vill jag liksom vara färdig. Så jag försökte mig på lite uppgifter på egen hand. Och negligerar att läsa ordentligt vilket resulterar i att jag har ställt tre medicinska diagnoser istället för tre omvårdnadsdiagnoser.

Igår var det smygläsning, men arrangörerna missade att crowden inte törstar efter energidrycker en torsdagskväll. Heh. Så blev det Ritz tillslut då men först var vi i berlin en sväng. Trevligt för ett körbart huvud.


Här kommer lyckan.

Lycka kan defineras på många olika sätt och vis. Enligt allas vårt wikipedia är lycka en känsla av varaktigt välbehag och välbefinnande. Det är sant tror jag. Och lycka för mig är att få hänga i ett läskigt garage som alltid är varmt, äta pasta i mängder och traska mot mataffären för att inhandla glass för glassfrosseri. Allt detta med någon som är görfin. Verkligen görfin. Och sedan köra lite fel hem för att jag inte är så van att köra i stan, men hitta ut ändå.
Så tack för en fin kväll blomman <3

RSS 2.0