Svettigt

Alltså denna dagen kan ju bara beskrivas med ett ord: SVETT. Varmt är det och käck som jag är bestämmer jag att en storstädning skulle ju faktiskt passa bra en lördagsförmiddag. Sagt och gjort. Sedan kan man ju alltid slänga in lite hästande, och varför inte en trevlig cykeltur till havet dit fina flickor kommer med pastasallad och nyshoppade bikinis. På ett sätt hoppas jag att kvällen fortsätter i samma takt, för det betyder ju att jag isåfall kanske rör på mig, ja kanske rent av dansar. Först ut - häng med klassisarna från NV. Synd bara att inte alla klasser fick joina.


Gäddhänget flaxar men gångnen är fin

Idag vankas det clear round på KRK, MSV B:4. Undarar om vi kommer fram till domaren idag.


Det är torsdag och det regnar

Varför är det alltid kasst väder när jag är ledig. Den här sommaren är ju dömd att bli den blekaste ever. Började i alla fall dagen med att titta ut genom fönstret och tänka att det är tur att alla koppar kaffe inte tillagas på gasolkök och serveras i ett lock

.

Här kan man va




Time for toga?

Denna veckan kantas av jobb jobb och åter jobb. Vad är det man lever för? Jo. Just det. Peppen. Vetskapen om att inplanerade event finns värmer hjärtat. Imorgon ska jag bara för att slänga iväg ett exempel åka på togaparty. Kanske finns där en fiskdamm också. Sedan ska jag tampas med tanterna ( inte på jobbet dock, de är mycket mer lättslagna) och flyga iväg på en inflyttningsfest. Tänker att jag borde plocka upp den dära kameran som är proppad med bilder. Men nä. Min teknikbegåvning är begränsad. Åh. Just det. Måste ju byta dammsugarpåse också. Fan.


Såhär kan man se ut på midsommar. Eller sitta tils det växer mossa på en.


RSS 2.0