UPP TILL KAMP!

Missa inte denna sjukt bra serie. Nostalgi i svartvitt.








Plugga i höst!?

Idag har jag skrivit upp mig på kurser hos en tant på kompetenscentrum. Det tog 45 minuter och under tiden satt ett visst troll med vakt i trapphuset. Bäst så, man vet aldrig vad de kan ta sig till vid fler än tre personers sällskap. Sedan var det dags för utfodring och aveq vid vattnet.

Nu ska jag plugga och tigga pengar av svenska staten. Därtill ska jag bli expert i etik och livsfrågor. Kan vara bra att kunna när jag ska dra på mig glasögonen och förhoppningsvis styra kosan mot Uppsala.


Nu är det på ren göteborska SOPERENT i kröken

Gårdagens effektivitet har nog sällan blivit skådad tidigare. Den lediga dagen började med väckarklockans gälla pip kl 06.45. Efter en stärkande (?) frukost bestående av två mackor och ett glas juice begav sig hela familjen Arvidsson ut till stallet, iklädda gummistövlar, handskar och allsköns gummiskrapor. Städning av stallet stod på agendan. Puh. Det var spånigt, blött och tröttsamt. Men fint blev det! Skulle nästan vilja kalla det kliniskt rent. Hästarnas förtjusta reaktion uteblev dock när de kom in, det var mer "Jaså! Är det dags att ta in oss nu?? Ro hit med maten". Men innerst inne tror jag att de uppskattade sin rena boning lika mycket som oss.

Efter denna lilla helvetessession, eller städtimmar om man så vill, kände min mor och jag att vi fick hitta på något annat. Därför tog vi en liten spontantripp ner till Ullared och åkte hem några kronor fattigare, men några prylar rikare.

Kvällen tillbringades förvånansvärt nog till stor del i min bil. Dock fanns en destination, problemet var att den var så väldigt svårhittad. Men, efter en timme eller så hittade vi en sommarstuga full med folk där vi kunde hänga. Där åts det glass och badades. Fint som snus, om än lite internt för en utomstående som jag.





Med en högtryckstvätt kan man ådstadkomma underverk.


   

Det är kul att städa







Kanonkul!


Röda naglar och godis

Denna veckan jobbar jag allla dagar utom onsdag och lördag.
Denna vecka får Göteborg besök.
Jag vill gömma mig i gathörnen för att få en glimt, ligga under bordsduken på alla caféer och tjuvlyssna. Sitta bakom uppslagna tidningar och kika.
Men kan jag det? Nej. Istället får jag nöja mig med att åka till Coop och handla mjölk, och tjuva till mig ett rött nagellack som kanske piggar upp mitt smått trötta sinne.

Tror i alla fall att jag har funnit en lösning till lördagens passningsproblem, hoppashoppashoppas.

Cupcakes

Gårdagskvällen spenderades i sällskap med Paul och familj. Vi underhöll oss med filmen Parfymen, ganska udda enligt mig. Till detta förtärdes stora mängder glass och chokladsås. Göttttttttt.

Idag väntar en ledig dag med cupcakes-bak, hästar och lite vuxenstudiesök.

hhhhhhhhhhääääääjjjjjjjjjj ddddddåååå

Vuxenpoäng

Idag när jag kom hem från mitt jobb låg det ett rött kuvert i posten. Namnet som var präntat på pappret var mitt, och i det låg information om min tjänstepension. ITP. Efter det kollade jag i min plånbok, och vad ligger inte där om ett MedMera-kort tillsammans med mina kvitton på bensin och från Willys? 18 going on 80?!

Nä nu ska jag ta min Wherterskaramell och gå och kolla på Kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande på SVT.

God Afton!

Vi som överlevde

Peppen. Leran. Magin. Ölen. Tattandet. Maten. Dansen.

Underbart.

Vi var där, vi ägde, vi åkte hem.

Veckan bjöd på grymma spelningar av både kända och okända band. Vi förlorade två stolar, en T-röd och en jävla massa alkogel. Vi vann BILJETTER TILL METALLICA! Awesome. Så mycket roligt, fult, skabbigt, underbart och underligt har jag nog aldrig upplevt på en och samma gång innan.


RSS 2.0