Och dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling

Jag sitter och nostalgitrippar. Youtube spelar vinternoll2 med Ensamhushåll. Och jag minns hur jag satt i vintras och lät ögonen tåras när den spelades. Lite för att släppa allt plugg för stunden, för att andas. Ändå kommer jag att sakna allt så otroligt mycket. Skratten. Tävlingen. Konkurrensen. Glädjen. Sorgen och känslan av att misslyckas ibland. Allt detta kommer jag att sakna. Att ringa i panik och försöka få svar på ett fult tal som inte ville lösas på mitt sätt. Att fira slutet på en kurs med tisdagsvin, eller torsdagsöl. Att hålla samman och finna en gemensakp efter att ha "tvingats" samman i en grupp. Nu känns som den bästa tiden.

Jag tänkte på när jag var på en grannes student 2002. Tyckte att hon och alla hennes vänner var så stora, så vuxna. Det är ju inte jag. Jag är fortfarande liten. Skumt är det.

En kväll fylld av glitter














Vad är väl en bal på slottet?

Den ack så klassiska meningen ska vara mina ledord ikväll. Då är det nämligen dags för bal för alla Kungsbackas studenter! Fortfarande är det svårt att tro att det verkligen är min tur att få bära en vacker klänningen i badhusparken. Lilla pluttiga jag, var inte jag femton nyss?

Nej, jag måste blicka framåt och inse att vuxenlivet faktiskt närmar sig! Kul ska det bli, bilder lär pryda denna ganska så bildfattiga bogg inom en snar framtid (imorgon)

Ha en fin natt tillsammans

För nu ska det FIRAS!

Som sig bör var jag ute och minglade med resten av kungsbackas studenter igr. Det var fett trevligt!
Det visade sig dessutom att en utekväll i KBA kan vara lyckad, med rätt människor.

Nu peppar jag för dagens händelse; målning av lakan till flaket. Detta kommer att utspela sig hos casa a la Nygren, med förhoppningsvis alla Nv3or. Medtag spritpenna och eventuella tilltugg. Lakan är redan inköpta.

C U out there!

4 timmars matte ÄR roligt

Det kan jag ju i alla fall försöka intala mig. Men efter att ha genomlevt dem så kan jag kallt konstatera att det inte var kul. Inte det minsta faktiskt. Har innan den lektionen jag sitter på nu varit hemma ich fixat i stallet. Stannade till vid Calles hage och sa att han var bäst i världen. Var tvungen att gå på webbdesignen eftersom min lärare hade lämnat en väldigt trevlig kommentar i min inlämningsmapp; "Jag vill prata med dig om den här rapporten Emelie :-)". Visste inte vad jag skulle tro så jag fick pallra mig hit. Det visade sig att detinte var så farligt trots allt :D

Efter detta ska jag hoppa iväg till jobbet, Ekhaga nästa!

Det är danstävling och du är ute




Guten morgen

Ja, utsläpp av hästar = lördagsmorgon som startar kl 07.00. Har därför redan hunnit käka frukost samt lämna in en projektrapport i webbdesignen. Bara Ma E kvar nu! Måste bara hitta motivationen att läsa på om komplexa talplan och inflödeshastigheter.

Igår var för övrigt en rikigt myskväll i överflödets tecken. På väg hem träffade vi Jens på stationen. Jag tror han bor där numera.

Nu ska jag gå ut och se om temperaturen har stigit från de inte överdrivet varma 8 grader som fanns därute i morse.

Ha en fin lördag!

Choklad

De senaste dagarna har jag lyckats äta ganska mycket choklad. Problemet är bara att det efterlämnar spår. Numer har jag fläckar på x antal vita t-shirts, byxor och även på vår beiga soffa. Lite jobbigt läge eftersom det inte verkar gå bort.
Nu ska jag gå och skrubba med Vanish Oxy Action.






Linda, by the way så kan vi inhandla tältet nu. Jag bytte tider så det är bara att dra på dig gummistövlarna och dra!

Hej jag har det mysigt

Idag har varit en skum dag. Först hade jag ett prov där jag fabulerade friskt på minst hälften av svaren. Det är intressant att se vilken hjärnhalvan som styr mest vid paniksituationer, i mitt fall verkar det vara den högra och fantasin.

Sedan har jag kutat runt på pubafton, blivit uppbjuden till en hambo av en 100-årig farbror samt sagt godnatt ca tre tusen gånger. Allt detta leendes.

Väl hemma har jag ätit en halv chokladkaka samt lasange för fjärde gången inom loppet av två dygn. Kände att jag var tvungen att rensa huvudet och gick ut för att andas lite frisk luft. Jag kan lova att alla min grannar inom radien av en kilometer vet detta nu. På landet regerar djungeltelegrafen.


Ilska är det vackraste ordet för mig

Just nu är jag förbannad. Jag är nämligen inte van att bli dissad. Inte av någon som jag tycker om. Definitivt inte av någon som jag litar på. Det är INTE OKEJ! Fan, jag gör så många dumma saker så det är inte sant.


FANFANFAN



De säger förnekelse är det första stadiet
Ledsamhet är det andra
Ilska är det tredje
Hat är det fjärde
Insikt är det sista.


Det är kul för att dom är djur


Det växer inom mig

Som tur är så är det inte en varelse! (Såvida bullarna har fått fötter, ögon  och mun)

Sånt här är ju egentligen slöseri med tid. Men då slösar större delen av dagens ungdomar bort en del av sitt liv. Så kanske är detta bara ett nytt sätt för dagböckerna att se ljus; för har alla inte någon gång velat tjuvläsa någon annans dagbok?






Men jag var ingenting, för jag var ensam. 

F U C K

Alla bara skrattar och verkar tycka att det är på skämt, ler när jag frågar och skakar på huvudet. Men jag fattar inte själv vad jag tänker just nu.

Det är kul för att det är sant

Jag har varit på en massa konstiga ställen den här helgen. Tydligen hör jag inte hemma här.












Nu har du nog missat avfarten till Avenyn flicka lilla

Fredag är en rolig dag. Eller?

Idag är det fredag. Det känns som om denna fredagen har pågått i en evighet. Har i alla fall lyckats hinna med en massa saker  än så länge, många av dem mindre bra.

Fick reda på att jag mest troligt får MVG i webdesign, vilket jag aldrig trodde eftersom jag är den mest otekninska personen som vandrar på denna jord.

Trodde att jag skickade ett sms till en person som skulle ringa mig idag, ringde upp men det var upptaget. Antog kallt att inga andra okända nummer skulle försöka få tag på mig idag så jag sländge iväg ett sms med mötesplats och eventuell tid. Avslutade det hela med puss. Sekunden efter ringer min mobil, samma nummer; Det är min chef.
Jag trodde jag skulle DÖ. Seriöst vad pinsamt. Fick som tur var rett ut det lilla missförståndet, och pratat om ett annat problem. Tider för festival i sommar. Det verkar yvärr som om jag kommer att jobba under två av dagarna då Hultsfred är. Bajs. Måste se om detta går att lösa på onsdag, men hon verkade lite sur över att jag skulle ändra i mitt schema. Inte så bra på ett sprillans nytt jobb...

Ikväll blir det utgång, får se hur kvällen artar sig.
Nu måste jag skriva intyg på vilka som ska gå kvar i simskolan, jag har ju faktiskt två jobb för tillfället.

Idag är det Torsdag.

Idag har varit en ganska flängig dag får jag säga. Först skulle jag upp och hoppa (med trötta ögon eftersom jag jobbade igår), dra iväg till svenskan och skriva en uppsats/novell utifrån epoken modernismen och en bild. Jag valde Virginnia Wolfs djupa och vemodiga skrivsätt, hoppas att det blir något bra utav det!

Sedan var det dags för matte och tillbakalämning av Ma E-prov. Fick ett bajsigt VG eftersom jag inte fattade två uppgifter med massor av poäng. Så nu blir det att satsa allt på natinella Ma E som är om ca 1 vecka.

Sedan var jag tvungen att skolka från idrotten för att åka hem och passa dogsen/mocka alla boxarna i stallet. Detta eftersom mamma+pappa var i Helsingborg för att göra upp i tingsrätten om mammas häst. En lång och komplicerad historia, som kunde ha blivit ack så mycket kortare om den förre ägaren bara tagit sitt förnuft tillfånga och tagit tillbaka hästen med en gång som vi ville reklamera den, eftersom den har uppenbara fel. I alla fall så slutade allt gott idag, så nu är ett problem ur världen. Tycker lite synd om hästen bara, som inte har fått den positiva uppmärksamhet som den faktiskt förtjänat. Istället har han inte kunnat behandlats p.g.a. andra skaderisker och felbevisning i en eventuell rättegång. Nu blir han nog ialla fall glad när han får åka hem till sitt "riktiga" hem.

Åkte efter lite stress i stallet tillbaka till skolan för att medverka i en lite halvchill extra-mattelektion, eftersom den var bytt mot fysiken. Inte mig emot, då jag hellre dör än pluggar fysik frivilligt. Ungefär.

Sedan var det tillbaka hem, äta snabbt och ner i stallet för att göra klart för intag. Upp med spån, vatten, hö och kraftfoder. In med leriga hästar, ta av äckliga blöta täcken, borsta och sopa. Mocka hagar, gå ut med hundarna, lägga ut hö. Paus för mellanmål, prata lite med päronen som kom hem, ut och rida. Mocka undan lite, borsta på alla pållarna och sopa stallet. Ge mat innan alla river stallet i sin ängslan att bli bortglömd (som om det skulle hända!). Gå upp och tänka sig att plugga Mikrobiologi, men nää. Det känns inte så lockande. Ska nog skicka bror min till Donken så att han kan köpa en paj åt mig. Gott!!!

Imorgon hoppas jag blir en väldigt händelserik dag och kväll. Lite roligt besök och några drinkar kan nog fixa till en valborg i efterskott åt mig.

Puss och hej leverpastej!

I Am Back

Efter en veckas tid av kokongande i min egen lilla värld är jag nu tillbaka. Redo för nya tag som det så käckt brukar heta.
Tyvärr tror jag att min stressiga tillvaro kom ikapp mig förra veckan, plus det faktum som stavas kapitalt misslyckande förra söndagen. Det hela resulterade i icke trevlig magkatarr samt en enorm trötthet. Tror att jag har sovit bort hälften av förra veckan.

Well well. Nu är det plugg som gäller åter igen. Jag missade ju dessutom alla tiders festligheter vid valborg, så jag måste ta igen detta denna helgen. Därför ska det bli apkul att gå ut på fredag, ska bara fundera ut vart.

Att det är studiedag imorgon försämrar ju inte tillvaron. Det innebär att jag kanske kan börja plugga lite på mikrobiologin, komma iväg och sola lite samt köpa ett par jeansleggings till min sockersöta tunkia från Nelly som kom hem till mig idag. Lycka är att få spendera det man egentligen inte har!



RSS 2.0